High Society

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Pozvánka na 10. výročie High Society

Drazí soudruzi z High Society,

- ako nostalgicky to znie... koľko času už ubehlo, odkedy som naposledy písala takúto správu? A ešte viac času ubehlo, odkedy sme sa vôbec prvýkrát predstavili ako skupina High Society... -
- tábor 2005 (Kláštor pod Znievom)... náš skvelý "hippi´" stan Bažina... rozhovor vonku počas nočnej stráže: "Chcelo by to nejakú alternatívnu roverskú skupinu"... nasledoval trestáčik od Jastraba (za pokec v noci :) )... a v septembri sme chodili v "homelesskach" s Fancy a s gitarou po meste, hrali a vymýšľali vízie našej alternatívnej "socky" (HS) - vysnívanej výberovej skupiny... napokon v tržnici spísali naše vízie, stanovy, výzvy,... a prišiel 13. október 2005, kedy sme vás o 14.00 pozvali do Líščieho údolia na slávnostné uvítanie do skupiny a odovzdanie šatiek.



Napriek všetkým super akciám, ktoré sme spolu mohli zažiť, ale nejako nevyšli, aj tak sme spolu prežili veľmi veľa krásnych spomienok (chaťák na tábore 2006, naše piatkové schúze... HS čajovňa... gitarové session... novembrové "totemové výlety", neskôr nahradené novembrovou akciou "HS Blázon" (hľadanie veveričky :) )...) a myslím si, že nie som sama, keď hovorím, že naša HS (v Lotovom preklade Horská služba, v Kerehuovom preklade Hippi´s society) pre mňa veľmi veľa znamenala.


Tento rok, presne 13.10. 2015 bude naša milovaná HS sláviť 10. výročie svojho vzniku!

A myslím, že by to chcelo parádnu oslavu minimálne formou špeciálnej výročnej schúze.

Pretože 13. bude utorok, navrhujeme sobotu 10. 10. 2015 - prosím potvrďte mi, či môžte.


Program:

Doobeda: tradičný "totemový výlet" - prechádzka na Kačín, k totemu, obed = opekačka, vezmeme džitaru (ja som ju nedržala v ruke už 2 roky, takže pádlo beriem pre teba Fan :)... Ozaj, Fancy, pamätáš si, čo si robila na poslednom totemovom výlete? Tak vezmi pls flautu a ja vezmem "bezďáka" :)

Poobede: uložíme malého doma spať (alebo sa vyspi cestou z výletu v nosiči) a môžeme si zahrať nejaké hry (hľadanie veveričky, ... :) ) a večer po uložení (zaspáva sám, ukladáme ho asi o 19.45) si spravíme parádnu HS čajovňu, môžeme i pozerať fotky na počítači (doneste staré táborové, ak nájdete - nemusia byt len z HS akcii), pospomíname, dáme čaj, skype s Ettelie (prípadne 4-li, Samom)... A chceli by sme počas stretnutia naplánovať aj nejakú super výročnú akciu na leto (leto 2016 bude presne 10. leto od pamätného chaťáku... napr. víkendovú stanovačku pri Bielom Potoku na mieste táboriska... alebo víkend v Dobšinej, odkiaľ môžeme isť na chaťákový výlet do raja i pozrieť táborisko....). Večera = palacinka de´Kerehu :) Okrem posedenia pri čaji, fotiek a spomínania bude aj jedno špeciálne prekvapčo :)

Prípadne vybavíme stráženie drobca u starých rodičov (snáď).

Ak máte nápady na vylepšenia, píšte, fantázii sa medze nekladú :)

Povinná výbava: HS šatka!


So srdečným pozdravom Vaša Fibs :)


P.S.: CHECHTAKOBY!


Čo je nové v High Society | stály odkaz

Komentáre

  1. TERMIN
    Mame termin velkej HS oslavy 10-rocnice: 7.11.20015.
    A nezabudnite, ze este predtym, presne v den vyrocia (13.10.2015) sa vsetci stretneme na malom posedeni v cajovni (upresnime predtym). Tesime sa :-D
    publikované: 24.09.2015 14:53:40 | autor: Fibs* (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Report zo stretka
    Stretnutie 13. 10. 2015 uskutocnene: dali sme si super cajik, zalovili sme v mysli kedy sme to vlastne vznikli (HS, nie my osobne...(Fancy vznikla pred "13" rokmi...a pri nas starsich sa to uz nepatri spominat)) a poohovarali, pardon - SKONSTATOVALI sme Hime, ze neprisla :-D Takze vsetkym clenom HS - krasne 10. vyrocie!!!
    Tesime sa na 7.11. :)
    publikované: 14.10.2015 00:11:50 | autor: Fibs* (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. dodatok k reportu
    Este som zabudla, ako sme sa v cajovni nechali zlanarit na palacinky, ktore ale vtedy nemali, a tak sme sa presunuli ku nam domov a spravili sme si vlastne :) Mozme spravit aj pocas oslavy 7.11. :)
    publikované: 28.10.2015 16:47:26 | autor: Fibs* (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014